Knauf Ceiling Solutions logo

KCS Armstrong Ophangsystemen


KCS Armstrong Ophangsystemen zijn geschikt voor alle applicaties en bestaat uit meerdere varianten, van de populaire 24mm en 15mm zichtbare systemen tot Bandraster en de meer geavanceerde design systemen.

Met de KCS Armstrong ophangsystemen zijn plafondelementen van hard of zacht mineraal, metaal en hout in korte tijd te monteren. De 15 of 24 mm brede profielen bestaan uit twee verticale delen die op een stabiele manier aan elkaar zijn geklonken, de zogenaamde "stitching", en door middel van een klikkoppeling of haakmontage gemonteerd worden..
Het KCS Armstrong systeem bestaat uit Peakform hoofdprofielen en Prelude TL2 en Prelude XL2 dwarsprofielen. Peakform is een serie sterke, lichtgewicht en stabiele hoofdprofielen die een rechte montage mogelijk maken. Astrimex kan het 24mm systeem Prelude TL2 uit voorraad leveren.

Ons assortiment KCS Armstrong Ophangsystemen omvat:

De profielen van Armstrong hebben een "stitching": de twee verticale metalen lagen van een profiel zijn mechanisch aan elkaar bevestigd. Dit proces verhoogt de stijfheid en biedt weerstand tegen tordering.
Wilt u een monster aanvragen? Klik hier!

Een overzicht van ons assortiment T-profielen vindt u op de pagina T-profielen.